www.CostaWeb.es

Enseñanza, Diseño Web e Informática

 
 
 
 
 



As receitas de luxo con conservas de Frinsa cativaron en Madrid.
 
 Enviada o 11/04/2013 na categoría: Novas
O Salón de Gourmets rendeuse ao «showcooking» do chef Juanjo López.
Nunca unhas conservas causaron tanto furor. Co lema Do mar á lata, da lata ao prato. Receitas de luxo, Frinsa presentou onte os seus produtos procedentes de Galicia e do Cantábrico no Salón de Gourmets de Madrid.
A posta en escena, impecable, tivo como protagonista ao chef Juanjo López, da Tasquita de En fronte. Co seu showcooking, o cociñeiro tiña a misión de demostrar que se poden elaborar grandes pratos de xeito sinxelo e elevando consérvaa á súa máxima expresión. Meu dito meu feito, púxose detrás dos fogóns para preparar exquisiteces con produtos sacados directamente da lata.
O xornalista Rafael Ansón encargouse das presentacións.
Ademais, e antes de que comezase este espectáculo gastronómico, no salón puidéronse degustar os produtos de Frinsa na súa versión orixinal.

Fuente: http://www.lavozdegalicia.es/noticia/barbanza/2013/04/11/recetas-lujo-conservas-frinsa-cautivaron-madrid/0003_201304B11C5994.htm?idioma=galego


Entradas relacionadas:
 

O sitio da Festa da Dorna

Páxina web oficial da Cofradía da Dorna
Ver web ]

Ver enlaces interese
INELBA Instalaciones y servicios.
Inelba, le ofrecemos una amplia gama de servicios relacionados con las instalaciones y montajes eléctricos en general y las telecomunicaciones.  [ Ver web ]
Lampón Lampón Abogados.
Nuestra filosofía se centra en prestar asesoramiento jurídico personalizado y adecuado a las circunstancias personales de cada caso.  [ Ver web ]
Boxers do Agro das Viñas
Vos presentamos unha web onde se exhiben uns fermosos cans de competición de raza Boxer.  [ Ver web ]
Ver tódalas nosas webs
 
Portada | Diseño web | Publicidade | Informática | Contacto | ¿Dónde estamos?
© 2007 - 2015 www.CostaWeb.es   Tódolos dereitos reservados.